Vlašské ořechy v hořké čokoládě
Vlašské ořechy v lahodné hořké čokoládě.
Vlašské ořechy patří mezi nejzdravější potraviny, mají vysokou koncentraci kvalitních tuků, vitamínu B, zinku, mědi a manganu.
Tuky obsažené ve vlašském ořechu tvoří až 62% jeho hmotnosti. Tyto tuky jsou kvalitní (nenasycené a polynenasycené mastné kyseliny a lecitin) a člověku velmi prospěšné.
Sacharidů obsahují pouze 13,5 % a to zejména oligosacharidy a jen malé množství sacharózy, což ocení zejména diabetici. Ořechy také obsahují vysoce kvalitní proteiny 14,3%. Obsahují mino jiné kyselinu listovou, draslík, fosfor, hořčík, železo, zinek, dále pak hojně vitaminu E, B1, B2, B3 a B6.
Složení: hořká čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma), jádra VLAŠSKÝCH OŘECHŮ, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová).
Obsah kakaové sušiny min. 38%. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Alergeny: mléko, vlašské ořechy
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Země původu: ČR
Výživové údaje na 100 gramů
Energetická hodnota: | 2411 kj /580 kcal |
Tuky: | 40 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 16 g |
Sacharidy: | 45 g |
z toho cukry: | 39 g |
Bílkoviny: | 6,8 g |
Sůl: | 0,1 g |
Žádné recenze